Afbeelding

Wijs op de iphone of ipad bij Oogcafé Middelharnis

Actueel 243 keer gelezen

Bent u blind of slechtziend en heeft u een iphone of ipad gekocht? Heeft u nog vragen over het gebruik? Stel ze op donderdag 14 maart 2019 tijdens het Oogcafé Middelharnis dat volledig in het teken staat van deze hulpmiddelen. U bent tussen 14.00 en 16.30 uur welkom in het Wijkcentrum Middelharnis. Neem voor meer informatie contact op via zuidholland@oogvereniging.nl.    

Op donderdag 14 maart 2019 organiseert de Oogvereniging een gezellig oogcafé in Middelharnis. Een oogcafé is een laagdrempelige plek waar mensen met een oogaandoening elkaar kunnen ontmoeten, over bepaalde thema's uit het leven en werken met een visuele beperking kunnen spreken en ervaringen kunnen uitwisselen. Op 14 maart wordt er onder het genot van een kopje koffie of thee gesproken over digitale hulpmiddelen. IPhone, iPad, vergrotingsprogramma's, spraakprogramma's, brailleleesregel, navigatie-apps, en nog veel meer. De gastspreker van deze middag is Gijs Dees van Koninklijke Visio.

Praktische informatie 
U bent tussen 14.00 en 16.30 uur welkom in Wijkcentrum Middelharnis aan de Doetinchemsestraat 27, 3241 AA in Middelharnis. Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met de Oogvereniging via e-mail op zuidholland@oogvereniging.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant