Voorzitter Bert Zwanenburg (links) met directeur Lars Geelhoed (rechts).
Voorzitter Bert Zwanenburg (links) met directeur Lars Geelhoed (rechts).

Gebroeders Geelhoed B.V. ondertekent 4 jarige shirtsponsor overeenkomst

Actueel 610 keer gelezen

De enthousiaste ondernemers Lars en Niels Geelhoed verbinden hun jonge bedrijf aan MSV&AV Flakkee.  Met hun onderneming willen zij, met oog gericht op het aanstaande 100-jarig bestaan van de vereniging, mede kleur geven aan deze unieke gebeurtenis op sportgebied op het eiland Goeree-Overflakkee en verbinden daar graag hun naam aan als stersponsor/shirtsponsor.  

Directeur Lars Geelhoed vult hierbij aan: "Wij denken hiermee de naamsbekendheid van ons bedrijf een nieuwe impuls te geven doordat onze naam op het shirt van de selectie zal verschijnen voor de aankomende 4 jaar. Het is dan ook een bewuste keuze om dit niet voor even te doen, maar voor een langere periode bij een vereniging die bijna een eeuw oud is. Ook zij zijn dus geen eendagsvlieg. We kijken uit naar de samenwerking". 
Voorzitter Bert Zwanenburg is verheugd om deze voor de vereniging nieuwe partner langdurig aan zich te binden en rekent op een langdurige samenwerking. " Samen de vereniging verder uitbouwen, met het vizier gericht op de toekomst". 


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant