Afbeelding

Intermezzo MC1 pakt koppositie na 0-4 winst op DVO

Actueel 254 keer gelezen

Intermezzo Meisjes C1 speelde op zaterdag 9 maart een belangrijke uitwedstrijd tegen DVO MC1. Een dag eerder liet concurrent Apollo een punt liggen bij Volley Voorne, waardoor Intermezzo bij een 0-4 overwinning de koppositie kon pakken.

In Oud-Beijerland trof Intermezzo een sterke tegenstander aan. In de eerste set werd nog eenvoudig gewonnen met 18-25, maar daarna kwam DVO beter in de wedstrijd. In de spannende tweede set scoorde Intermezzo veel punten aan het net. DVO kon echter goed meekomen tot het einde van de set die uiteindelijk door Intermezzo gewonnen werd met 23-25. In de derde set was er nog een groter gevecht te zien. Intermezzo kwam al vroeg op een grote achterstand (11-4) te staan. Toch gaf Intermezzo niet op. Het team kwam goed terug en wist de set nog te winnen met 24-26. Ook in de vierde set begon DVO sterk en pakte het al snel een grote voorsprong (10-4). Maar ook dit keer wist Intermezzo de set te winnen; dankzij de goede service werd het 21-25.

Een prachtige 0-4 overwinning dus voor Intermezzo MC1 waardoor het team nu samen met Apollo MC1 aan kop staat in de 2e Klasse A. In de komende 3 wedstrijden zal het team alles geven om voor het kampioenschap te gaan!