Fansisco Roque da Silva, hier op de bank in het duel tegen DVV'09 neemt aan het eind van het seizoen afscheid van WFB.
Fansisco Roque da Silva, hier op de bank in het duel tegen DVV'09 neemt aan het eind van het seizoen afscheid van WFB.

Fransisco Roque da Silva vertrekt bij WFB

Actueel 477 keer gelezen

Ouddorp – De trainer van WFB, Fransisco Roque da Silva, heeft vorige week aan het bestuur van WFB aangegeven dat hij aan het eind van het seizoen vertrekt bij de West Flakkeese Boys.

Het was een verrassing voor het bestuur, spelers en supporters van de vereniging, zeker gezien het feit dat men in de winterperiode nog met elkaar een mondelinge overeenkomst had afgesloten. Echter tot het tekenen van een definitieve overeenkomst is het niet meer gekomen. 'Ik heb om veranderingen in mijn prive-leven helaas moeten aangeven dat ik aan het eind van het seizoen stop bij WFB.'
Voordat hij naar WFB kwam was de Barendrechter 2 seizoenen trainer van het Vlaardingse CWO. WFB had voorafgaand van het huidige seizoen een overeenkomst gesloten met Harm Spijkers die na 4 seizoen Harrie Rusken zou opvolgen. Echter na het tekenen van de overeenkomst moest ook Spijkers om privé redenen verstek laten gaan. Fransisco Roque da Silva had al direct een klik bij het eerste gesprek met WFB. 'Het was een prettig gesprek en ik had er een goed gevoel bij toen ik naar huis reed.' Vooral de mentaliteit bij het was hij zeer over te spreken. 'Het is een goede groep en het is een mooie club en ik heb er absoluut geen spijt van dat ik hier trainer ben geweest en het is puur om persoonlijke redenen dat ik stop', benadrukt Roque da Silva nogmaals.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant