Afbeelding

"Tour of Faith" op zondag 10 februari in Oude-Tonge

Actueel 215 keer gelezen

Oude-Tonge - Op zondag 10 februari komt de Tour of Faith naar de Rooms-Katholieke Kerk in Oude-Tonge. Dit is dé geloofsontmoeting voor jongeren van het bisdom Rotterdam en vind telkens ergens anders plaats.

De Tour of Faith begint om 15:00 met een eucharistieviering met bisschop Van den Hende. Iedereen, jong en oud, is welkom! Na de viering start het jongerenprogramma met catechese door monseigneur Van den Hende. Daarna gaat men in groepjes aan de hand van een aantal vragen in gesprek over het thema.
Het thema is: "Paulus en zijn roeping, aan de hand van het boek Handelingen". Met een aantal delen uit Handelingen neemt de bisschop je mee naar hoe roeping en het volgen van Christus in het leven van een mens zijn werk kan doen. Aansluitend eet men met elkaar.

Ben je tussen de 16 en 35 jaar en spreekt dit je aan, wees dan van harte welkom voor 15:00 in de Rooms-Katholieke Kerk aan de Nieuwstraat 8 te Oude-Tonge. Deelname is gratis. Wel aanmelden via "Tour of Faith" op facebook of via 06-20575826."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant