Jordi volgde de opleiding Constructiewerker niveau 2. Zijn praktijkervaring deed hij op bij Maaskant Shipyards te Stellendam.
Jordi volgde de opleiding Constructiewerker niveau 2. Zijn praktijkervaring deed hij op bij Maaskant Shipyards te Stellendam.

Feestelijke diploma-uitreikInformieuwe techneut Jordi

Actueel 264 keer gelezen

Oude-Tonge – Op woensdag 16 januari jl. was er een feestelijke diploma-uitreiking bij GO-college. Een nieuwe techneut nam zijn diploma in ontvangst! In het gebouw van GO-college aan de Boezemweg in Oude-Tonge heeft Jordi woensdagavond zijn diploma in ontvangst genomen.

Vergezeld door familieleden en collega's van werd kort stil gestaan dat hij zijn diploma heeft behaald. Dat dit mooie resultaat mede komt door de goede inzet, intensieve begeleiding en de kleinschaligheid van GO-college, zal duidelijk zijn.

Praktijkervaring
Jordi volgde de opleiding Constructiewerker niveau 2. Zijn praktijkervaring deed hij op bij Maaskant Shipyards te Stellendam. Dit leerwerkbedrijf heeft aangegeven erg tevreden te zijn over de resultaten. Jordi is zich aan het beraden over een vervolgopleiding.

Over GO-college
In tegenstelling tot andere mbo-instellingen is GO-college een kleinschalig opleidingsinstituut waar de kernwoorden persoonlijk, praktisch en toekomstgericht leidraad zijn voor de aanpak. Een school die met één been in het bedrijfsleven staat en waar je op elk gewenst moment kan starten met jouw technische opleiding. Door de nauwe samenwerking met het regionale bedrijfsleven en op maat gemaakt onderwijs rond je een opleiding sneller af dan gebruikelijk is.

Informatie
Meer weten? Bezoek de website www.gocollege.nl voor meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant