Afbeelding

Sponsoractie de Fietsenschuur groot succes!

Actueel 638 keer gelezen

De sponsoractie van de Fietsenschuur in 2018 ten behoeve van de uitzending van Stefan en Gerriët Maliepaard door MAF is een groot succes geworden. Voor elke nieuwe en gebruikte fiets die de Fietsenschuur verkocht, werd een bedrag gedoneerd aan hun steunfonds. 

Stefan en Gerriët Maliepaard bereiden zich met hun jonge gezin voor op uitzending door MAF. MAF staat voor Mission Aviation Fellowship. Deze hulporganisatie vervoert hulpverleners, hulpgoederen en zendelingen met zo'n 130 vliegtuigen. Stefan is inmiddels vergevorderd met zijn opleiding tot vliegtuigtechnicus. Het gezin hoopt in de tweede helft van 2019 uitgezonden te worden naar Oeganda. 

Het werk voor MAF wordt uit giften en sponsoring betaald. Dinant Knulst van de Fietsenschuur wilde hen steunen en bedacht de actie. Voor elke fiets, nieuw en gebruikt, die hij verkocht, werd een bedrag gedoneerd. Onlangs maakte Knulst met de thuisfrontcommissie van de familie Maliepaard de balans op en het bleek een groot succes: de actie heeft ruim € 1.700 opgeleverd! Een prachtige opbrengst die dankbaar stemt. 

Ook in 2019 
De actie gaat in 2019 door. Dus ook komend jaar geldt: zoekt u een fiets, nieuw of tweedehands, ga naar de Fietsenschuur. U koopt daar een goede fiets en steunt gelijk familie Maliepaard! U kunt bij de Fietsenschuur trouwens ook terecht voor onderhoud en reparaties aan alle typen fietsen, behalve e-bikes. 
De actie wordt in het nieuwe jaar uitgebreid met een nieuw element: hebt u een oude, nog berijdbare fiets waar u niets meer mee doet? Lever die dan in bij de TFC. De waarde van die fiets komt dan geheel ten goede aan de uitzending van de familie Maliepaard! Fiets inleveren? Neem contact op met de thuisfrontcommissie: tfcmaliepaard@gmail.com. 
Fiets kopen? De Fietsenschuur, Van Gorcumstraat 13 in Sommelsdijk, werkt op afspraak. Neem contact op via 06 44 26 60 70 (maandag-zaterdag 9:00-21:00 uur), of kijk op www.fietsenschuur.net. 

Familie Maliepaard volgen, doneren of sponsoren? Kijk op www.maf.nl/maliepaard of op Facebook @mafmaliepaard. Of mail met tfcmaliepaard@gmail.com.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant