V.l.n.r. Sebastiaan Driece, Anseline Tijl en Jorien Andries
V.l.n.r. Sebastiaan Driece, Anseline Tijl en Jorien Andries

Mooie bijdrage voor Geusje's Stee

Actueel 764 keer gelezen

Nieuwe-Tonge - De ledenraads- en jongerenraadsleden van Rabobank Het Haringvliet mogen jaarlijks, vanuit het Coöperatief Dividend van de bank, een donatie van 1.000 euro aan lokaal project schenken. Vier leden bundelde hun bijdragen voor Zorgboerderij Geusje's Stee in Nieuwe-Tonge. 

Verbeteren van de zorgboerderij
Zorgboerderij Geusje's Stee is een dagopvang voor kinderen met een verstandelijke beperking, waar wekelijks zo'n 25 kinderen opgevangen worden. De afgelopen periode zijn ze volop bezig geweest met het verbeteren van de zorgboerderij. De wens was om in de grote schuur slaapplaatsen en een speelzolder te realiseren. Onlangs overhandigden ledenraadslid Jorien Andries samen met accountmanager MKB Sebastiaan Driece een cheque van 4000 euro aan Anseline Tijl, begeleider bij de zorgboerderij. Dit geld wordt ingezet voor de speelzolder. 

Coöperatief Dividend
Met het Coöperatief Dividend wil Rabobank Het Haringvliet een deel van de winst teruggeven aan de lokale samenleving. De fondsbeheerders beoordelen viermaal per jaar de binnengekomen aanvragen voor het fonds. Ben je betrokken bij een lokaal initiatief, dat in aanmerking wil komen voor een bijdrage uit het Coöperatief Dividend? Kijk dan op www.rabobank.nl/hhv voor het aanvraagformulier en de voorwaarden. 

Op de foto v.l.n.r. Sebastiaan Driece, Anseline Tijl en Jorien Andries

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant