Afbeelding
Foto: Ellen van den Doel

Twee junior assistenten geslaagd bij Turn2Move

Actueel 411 keer gelezen

Middelharnis - Op zaterdag 12 januari hebben Marije de Ronde en Ailynn Lodder hun junior assistenten diploma behaald bij turnclub Turn2Move in Sommelsdijk.

De afgelopen maanden hebben de junior assistenten een opleiding gevolgd om te mogen assisteren. In de lessen bij Turn2Move moesten zij 19 opdrachten uitvoeren onder begeleiding van een niveau 3 lesgever om op die manier de kneepjes van het vak in de praktijk te leren. Deze praktijkopleiding is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 12 jaar die leuk met kinderen om kunnen gaan en het fijn vinden om met kinderen te werken. Vanaf 14 jaar kunnen deze assistenten een niveau 2 assistenten opleiding volgen en vanaf 16 jaar een niveau 3 opleiding, waarmee ze de bevoegdheid krijgen om zelfstandig gym- en turnles te geven. Door alleen te werken met gediplomeerde leiding wil Turn2Move op een verantwoorde wijze gym- en turnlessen verzorgen. Op die manier zorgen ze er voor dat kinderen op de juiste manier aangestuurd worden.
Kinderen die een keertje mee willen doen mogen een gratis proefles volgen, daarna kan men lid worden van de club door zich aan te melden. Meer informatie over turnclub Turn2Move kunt u vinden op hun website www.turn2move.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen via info@turn2move.nl of bellen naar 06-30383580.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant