Deze editie wordt het beste bewaard en moet gewoon alle grote en kleine evenementen/activiteiten bevatten van het hele jaar.
Deze editie wordt het beste bewaard en moet gewoon alle grote en kleine evenementen/activiteiten bevatten van het hele jaar.

VVV Goeree-Overflakkee met jaareditie De Blauwe Stapper

Actueel 524 keer gelezen

Wil je weten wat er allemaal te doen is op Goeree-Overflakkee, dan pak je het evenementenprogramma van de VVV erbij!

In 2018 werd gekozen om niet 1 maar 3 edities van de Blauwe Stapper, verspreid over het jaar, uit te geven. Na een uitgebreide evaluatie is de conclusie dat de 1e editie oftewel de jaareditie, de belangrijkste uitgave is. Deze wordt het beste bewaard en moet gewoon alle grote en kleine evenementen/activiteiten bevatten die het hele jaar door plaatsvinden! Deze jaareditie gaat VVV Goeree-Overflakkee weer uitgeven en huis-aan-huis verspreiden op heel Goeree-Overflakkee!

Het hele jaar verzamelt de VVV informatie over evenementen en activiteiten op Goeree-Overflakkee. Via de eigen VVV-website(s) maar ook via evenementenkalenders van andere (online-)middelen/uitgaven, zal er altijd actuele, nieuwe of gewijzigde informatie beschikbaar zijn/blijven! De online evenementenkalender is te bekijken via www.vvvgoeree-overflakkee.nl.

Gratis promotie van evenementen en activiteiten via VVV Goeree-Overflakkee!
De nieuwe Blauwe Stapper verschijnt dit jaar vóór Pasen en daarom vraagt men u om uiterlijk 1 februari a.s. de evenementeninformatie aan te leveren. Organisatoren waarvan al eerder evenementen en activiteiten werden vermeld, hebben de mailing met een verzoek tot aanleveren reeds ontvangen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant