Dansschool Brouwersgast start dit jaar met lessen Hip Hop, streetdance, kidsswing of New style latin dance, voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.
Dansschool Brouwersgast start dit jaar met lessen Hip Hop, streetdance, kidsswing of New style latin dance, voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Dance4Kids van start in Dirksland vanaf 12 januari

Actueel 691 keer gelezen

Dirksland - Op zaterdag 12 januari van 14.00 tot 16.00 uur, kunnen alle kinderen van Goeree Overflakkee naar Dirksland komen om deel te nemen aan de nieuw te starten DANCE4KIDS – danslessen in de Victoriahal.

Heb je altijd al willen dansen als Justin Bieber, K3 of Dua Lipa? Dit is je kans. Dansschool Brouwersgast start dit jaar met lessen Hip Hop, streetdance, kidsswing of New style latin dance, voor kinderen van 4 t/m 12 jaar in Dirksland.

Kinderen van 4 t/m 6 jaar zijn welkom van 14.00 tot 15.00 uur en kinderen van 7 t/m 12 jaar zijn welkom van 15.00 tot 16.00 uur. Gemakkelijke kleding en soepele schoenen zijn een vereiste. Ouders zijn welkom om te blijven.

Ook dit jaar is er nog gewoon de gelegenheid om in te schrijven voor de startende cursus. In principe kan dit gewoon tijdens elke les. Dan heeft u niet het voordeel van een mooie korting voor het hele dansseizoen, maar dan betaalt u iets meer per les. Desondanks zijn de prijzen zeer aantrekkelijk, zodat ieder kind heerlijk kan komen bewegen.

Voor meer informatie kom gezellig langs op zaterdag 12 januari vanaf 14.00 uur in de Victoriahal aan de Philipshoofjesweg 57b in Dirksland of stuur uw vragen naar jeugdactiviteiten@svik.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant