Het goede doel van vv WFB is de kinderafdeling van Het Van Weel Bethesda Ziekenhuis in Dirksland.
Het goede doel van vv WFB is de kinderafdeling van Het Van Weel Bethesda Ziekenhuis in Dirksland.

Kraam huren bij vv WFB voor het goede doel

Actueel 374 keer gelezen

Ouddorp - Dit kan op 6 juli bij voetbalvereniging WFB in Ouddorp, dan is er een grote markt en tevens wordt er 24 uur achter elkaar gevoetbald voor de kinderafdeling van "Het Van Weel Bethesda Ziekenhuis".

De hoofdlocatie van dit ziekenhuis is gevestigd in Dirksland, daarnaast zijn er poliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. De uitvoering van de zorgtaken in het Spijkenisse Medisch Centrum wordt door Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis en het Maasstad Ziekenhuis gedeeld.

De markt begint op zaterdag 6 Juli om 08:30 en duurt tot 16:00, uiteraard is er ruimschoots de tijd om op te bouwen en af te breken. Voor € 20,00 kunt u een kraam huren, dit is nodig om uit de kosten te komen. Daarnaast wordt er na afloop gevraagd om een vrijwillige bijdrage voor het goede doel, iedereen is daar natuurlijk vrij in. De inhoud van de kraam mag volledig zelf worden bepaald, daarnaast zijn vrijwel alle vormen van reclame maken toegestaan. WFB draagt zorg voor de op- en afbouw van de kramen.

De voetbalwedstrijden starten op vrijdag om 18:30 en stoppen op zaterdag om 18:30 uur.
Verder zijn er activiteiten als open podium, voetbalfanshop, diverse eetgelegenheden, gezellig terras, pannaveld, etc.Inschrijven of informatie via: 24uurs@vvWFB.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant