Afbeelding

Museuminspecteurs gezocht in Veere

Actueel 222 keer gelezen

Veere - Kinderen mogen van 22 december 2018 tot en met 6 januari 2019, tijdens de kerstvakantie, weer Museuminspecteur worden en Museum Veere komen inspecteren. Is Museum Veere wel kidsproof?

Door musea te bezoeken en daarna een inspectie in te vullen bepalen de Museuminspecteurs - dat zijn museumbezoekers tot en met 12 jaar met een account op museumkids.nl - wat het meest Kidsproof museum van Nederland is. Misschien Museum Veere wel? Via de website of de app kunnen kinderen hun inspectie invoeren en laten zien wat ze van ons museum vinden. En dat kunnen ze bij elk ander museum doen dat ze in de kerstvakantie bezoeken! Zo kiezen alle inspecteurs samen het leukste kidsproof museum van Nederland. Kinderen kunnen elk museum in Nederland inspecteren en maken daarmee kans op leuke prijzen!

Zo do je mee!
Maak een account aan op www.museumkids.nl of via de gratis app 'Museuminspecteurs' (te vinden in een van de appstores). Zoek Museum Veere op of een van de andere musea waar je graag heen wilt. Kijk in het museum goed om je heen en vul de vragenlijst in op de website of in de app. Stuur je inspectie in en laat zien wat je van een museum vindt! Je bent officieel museuminspecteur als je een inspectie hebt ingestuurd na het museumbezoek.


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant