De winnaars met hun verdiende bokaal.
De winnaars met hun verdiende bokaal.

Train het Verschil sluit trainingsperiode af

Actueel 445 keer gelezen

Middelharnis - Onlangs heeft de voetbalschool 'Train het Verschil' de trainingsperiode september – december 2018 afgesloten met een zaalvoetbaltoernooi met individuele winnaar waarbij de winnaars van de drie groepen een mooie prijs in ontvangst mochten nemen.

Maar ook de spelers die op de eerste 3 plaatsen waren geëindigd bij de trainingspartij spelen van elke groep werden gehuldigd. Want op het eind van elke training konden de spelers individueel punten behalen volgens een bepaald puntensysteem bij het afsluitende partijspel.
In februari 2019 start de voetbalschool weer met een nieuwe trainingsperiode, daarom is het vanaf heden weer mogelijk om zich in te schrijven voor de trainingen van de voetbalschool voor de periode februari / mei 2019. Hierbij wordt alleen op functioneel techniek en creativiteit, volgens de Wiel Coerver methode getraind, waarbij spelers sterker aan de bal worden en het verschil kunnen maken bij hun team. De voetbalschool heeft geen enkele binding met een vereniging, m.a.w. iedereen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar kan zich inschrijven. Voor meer informatie J.Schellevis tel: 06 – 30600574.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant