Afbeelding

7camicie laat u straks niet in uw hemd staan

Actueel 327 keer gelezen

Middelharnis - Het 7camicie assortiment bestaat uit maar liefst 19 verschillende maten overhemden in slim- en regular fit van XS t/m 6XL waaronder ook lengte- en buikmaten. Bij 7camicie gaan we met iedere man de uitdaging aan om te bewijzen dat we altijd een perfect passend overhemd voor u in huis hebben en om dit extra aantrekkelijk te maken profiteert u deze feestmaand van extra veel DECEMBERVOORDEEL tot wel 30%.

Maar naast de ruime sortering 100% katoenen feestelijke en vrijetijd overhemden heeft 7camcie ook chino's. Een mooie sportieve 'Italian Style' broek van hoogwaardige kwaliteit met een moderne pasvorm. Bijpassende riemen, bretels, boxershorts en sokken ontbreken vanzelfsprekend niet aan het assortiment.

Naast de verschillende kleuren truien, pullovers, dassen en sjaals zijn dit jaar ook sportieve colbertjasjes toegevoegd aan het assortiment. De colbertjasjes onderscheiden zich door een modieuze pasvorm en voelen door de toegevoegde stretch zeer comfortabel aan om te dragen en zijn hierdoor tevens kreukvrij.

Topkwaliteit
Een leuk cadeau voor onder de Kerstboom zijn onze nieuw geïntroduceerde CAVELLO-boxershorts. Dit zijn topkwaliteit onderbroeken in leuke printjes en bovenal een zeer comfortabele pasvorm. Dit alles voor een betaalbare prijs nl. € 29,95 voor een 2-pack.

Budget
Maar hoe hoog uw budget ook is, bij 7camicie hebben we voor u de leukste cadeaus geselecteerd om te geven en te krijgen. Wat dacht u van een lekkere warme sjaal, of een mooie riem. Een warme trui of pullover. Mooie tijdloze chino's voorzien van stretch en mooi te combineren met onze colbertjasjes en vanzelfsprekend onze ruime collectie overhemden.

Speciaalzaak
Kortom bij 7camicie kom je al lang niet meer alleen voor een perfect passend overhemd shoppen maar zijn we ondertussen een speciaalzaak met stijlvolle mannenmode geworden. Zo laten we u in onze winkels in Goes en in Middelharnis dus deze feestdagen niet in uw hemd staan! U kunt vanzelfsprekend rekenen op ons altijd vriendelijke en persoonlijke advies. Wij garanderen u dat u er met de feestdagen na een bezoek aan onze winkel(s) PICOBELLO bij zult lopen.

Informatie
Kijk voor meer informatie op www.wellefashion.nl of volg ons op Facebook: 7camicieMiddelharnis of 7camicieGoes

/////////////////////////////////////

7camicie
7camicie, dat je uitspreekt als 'sette kamietsie', betekent letterlijk vertaald uit het Italiaans '7 overhemden'; voor iedere dag van de week een ander business of casual overhemd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant