Afbeelding

Nieuw Rijsenburgh zet vrijwilligers in het zonnetje

Actueel 818 keer gelezen

Sommelsdijk – Het is weer november geweest en dat betekende in Nieuw Rijsenburgh dat het tijd was voor de jaarlijkse vrijwilligersavonden. Bijeenkomsten om de vele vrijwilligers van het woonzorgcentrum een gezellige avond aan te bieden, als blijk van waardering voor hun belangeloze inzet voor het woonzorgcentrum en zijn bewoners.

Dit jaar waren er drie vrijwilligersavonden, op de woensdagen 7, 21 en 28 november, met elke keer een ander programma. In totaal gaven zo'n 185 vrijwilligers zich op om één van de avonden mee te maken.

Jubilarissen
Tijdens de avonden werden ook diegenen in het zonnetje gezet die als vrijwilliger een jubileumwaardig aantal jaren in Nieuw Rijsenburgh actief zijn. Het waren Jo Slui, Sija Nipius, Addy van den Broek en Wilma Slikker, die dertig jaar lang en Anneke van Dieren die 25 jaar als vrijwilliger aan het woonzorgcomplex verbonden zijn. Als extra blijk van waardering kregen zij op hun vrijwilligersavond een cadeaubon en een kleurige bos bloemen mee naar huis.

Nieuwe vrijwilligers welkom
In totaal heeft Nieuw Rijsenburgh momenteel 260 vrijwilligers, maar nieuwe vrijwilligers blijven altijd welkom. Wie zich aan wil melden kan contact opnemen met vrijwilligerscoördinator Lia Vervloet, tel. 06 83966427 (ma t/m wo), e-mail l.vervloet@nieuwrijsenburgh.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant