Afbeelding

De WereldWinkel brengt wat licht in deze donkere dagen

Actueel 284 keer gelezen

Middelharnis - Loopt u eens binnen in de WereldWinkel. U bent meer dan welkom in de Fair-Trade winkel van het eiland, hier koopt u cadeautjes met een verhaal. Om in deze donkere dagen wat licht te brengen treedt op vrijdag 14 december het koor -4charity- op. Dit koor bestaat uit 10 leden op deze avond zullen zij met 6 of 7 dames liederen ten gehore brengen.

Aangezien u op deze middag en avond 10% korting krijgt op de kerstartikelen heeft u vast ruimte over om iets in de collectebus te doen voor het goede doel dat zij hebben gekozen en waarvoor zij zingen. Tijdens het winkelen kunt u genieten van de a capella klanken. Een kopje warme chocolade kopen.

En kiezen uit al die mooie cadeaus die u kunt aanschaffen. Kerststallen uit o.a. Zuid-Amerika en prachtige kerstdecoraties. Ook verkoopt de winkel Tony Chocolonely, zeer veel smaken. Divers food producten waaronder heerlijke Fair-Trade– en biologische wijnen.
De Wereld Winkel In Middelharnis is anders dan de andere Wereld Winkel elders in Nederland.

De winkel werkt samen met de Prins Maurits. Achter in de winkel bevindt zich een klaslokaal. Van maandag tot vrijdag wordt de winkel gerund door leerlingen, onder begeleiding van docenten en vrijwilligers, uit de sector economie van het praktijk onderwijs & vmbo. Werknemersvaardigheden leren in de praktijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant