Afbeelding

Toneelclub de Klokkedieven met voorstellingen in maart

Actueel 349 keer gelezen

Goedereede - Toneelclub de Klokkedieven uit Goedereede voert in de maand maart 2019 weer diverse voorstellingen op. Ditmaal het blijspel "Martha en Mathilda" van Pol Anrys.

Martha en Mathilda zijn twee zussen op leeftijd en runnen hotel de Goudfazant. Om uit de financiële problemen te geraken verzinnen ze een lucratieve list maar dan komt de notaris langs en iemand uit het criminele circuit. Terwijl er een groep wielrenliefhebbers in het hotel logeert, komen er nog allerlei vreemde bezoekers voorbij die het de twee oude dames wel erg lastig gaan maken om niet ontdekt te worden wat ze allemaal uitspoken. Kortom, je kan een sprankelende cocktail verwachten van komische, soms spannende, en vaak hilarische situaties.
De voorstellingen zijn op 8, 9, 15, 16, 21, 22, 23, 29 en 30 maart. In totaal 4 weekenden op de vrijdag en zaterdag en een donderdagavond op 21 maart.

Kaarten
Kaarten zijn te koop bij VVV Ouddorp, SPAR te Goedereede en bij Jaap Boone Witgoed te Stellendam voor €10,00. De toegangsdeuren van SRGO Oostdam Jongkoenstraat 1 te Goedereede gaan om 18:45 uur open, aanvang van dit blijspel is 19:30 uur.

"Graag zien we u bij onze voorstellingen", leden van de toneelclub de Klokkedieven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant