Wilco Pulleman zorgde met zijn beslissende treffer dat de punten op De Koepel bleven.

DBGC pakt de punten in spannend duel

Actueel 199 keer gelezen

Oude- Tonge - DBGC pakte afgelopen zaterdag in een spannend duel de 3 punten ten koste van Krabbendijke. Het werd op sportpark De Koepel 4-3 voor de thuisclub.

DBGC nam direct het initiatief in dit duel en kwam daarbij een aantal malen gevaarlijk voor het doel van Krabbendijke. Toch kwamen de bezoekers op voorsprong door een doelpunt van Jansen. DBGC moest in de achtervolging en een pass van Pulleman zorgde dat Tromp de gelijkmaker op het bord bracht (1-1).

En DBGC bleef de bovenliggende partij en het was Sep die DBGC op voorsprong zette. Uit een dood spelmoment reageerde Nieuwland niet goed op de inzet waarna de Putter de gelijkmaker produceerde (2-2). Dit leek de ruststand te worden, echter het was Sep die zijn schot eerst nog geblokt zag door de doelman, maar uit de rebound zorgde hij ervoor dat DBGC met een voorsprong aan de thee ging (3-2).

Na rust was het Krabbendijke die de toon probeerde te zette en via de Leeuw viel de gelijkmaker (3-3). Vier minuten later, in de 79e minuut was het Wilco Pulleman die zijn ploeg weer op voorsprong bracht. In de resterende tijd kregen beide ploegen nog wel kansen maar werd er niet meer gescoord.