Afbeelding
Foto: Merlijn Doomernik

Twee Steengoede Cabaretvoorstellingen én Geniale Gitaarmuziek

Actueel 256 keer gelezen

Het wordt weer gezellig in BREStheater de komende dagen! Vrijdagavond treedt Katinka Polderman voor ons op. Ze staat garant voor een hilarisch avondje met heerlijke liedjes. Wees er snel bij want de kaarten gaan hard! Voor de zaterdagavond gingen de kaarten ook hard… De voorstelling van Ed Struijlaart, de gitaarvirtuoos, is inmiddels uitverkocht. Maar u kunt zich op de wachtlijst laten plaatsen, wie weet heeft u geluk! Zondag staat BREStheater in het teken van een Benefietconcert voor stichting Destino.

En op dinsdag 27 november is het podium voor Micha Wertheim. Het is altijd één grote verassing wat ons dan te wachten staat, maar bijzonder wordt het zeker!

Micha Wertheim – Voor alle Duidelijkheid (try out)
Prikkelend, tergend, ontregelend en tegendraads

Na een korte afwezigheid is Micha Wertheim terug op het cabaret podium. Zoveel is Duidelijk. Wat ook duidelijk is, is dat we in duidelijke tijden leven. Het is steeds duidelijker wie de vijand is, en waar die zit. Het is ook duidelijk dat er fouten zijn gemaakt en wie de fouten heeft gemaakt is ook wel duidelijk. Nu de feiten duidelijk zijn wordt de oplossing ook steeds duidelijker. Maar voor alles echt helemaal duidelijk is, is er eerst nog: Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid.

Dinsdag 27 november 20.30 uur in BREStheater / Tickets € 16.00
 

Katinka Polderman – Polderman Draagt een Steentje bij

Onverstoorbaar, gortdroog, licht absurdistisch, hilarisch en ontroerend

De meest onverschrokken liedjesbakker van de lage landen is terug. Al 15 jaar draagt Polderman haar unieke steentje bij aan het cabaret en ook in haar zesde voorstelling is de tegendraadse taalvirtuoos ongepolijst, gortdroog, origineel en onverstoorbaar. Polderman trekt onverdroten ten strijde tegen de vertrutting. Tegen de kuddegeest, eigenwijs en met die voor haar kenmerkende nuchterheid.

Het NRC schreef het al: "De 35-jarige heeft bewezen tot de besten in het liedjesvak te horen."

Zoals Polderman is er geen tweede. Ze is niet langer een goed bewaard geheim. Ze hoort bij de elite van het Nederlands cabaret.

Vrijdag 23 november 20.30 uur in BREStheater / Tickets € 15.00

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant