Afbeelding

All You Can Eat kan nu ook op Flakkee

Actueel 3.509 keer gelezen

Herkingen- De ligging aan en het uitzicht over de Grevelingen van Brasserie Bolbaken zijn schitterend. De brasserie zelf is sfeervol ingericht. Roomdeviders en plantenbakken van steigerhout, gevuld met wilgentakken, stralen sfeer uit. Alle ingrediënten voor een nieuw concept zijn dus aanwezig.

Door Henk Blanke

Sinds 2016 is de familie Hagenaars beheerder van de brasserie. Van oorsprong was het een á la carte restaurant. Maar daar zijn er al zoveel op Goeree-Overflakkee. Dus zochten zij naar een ander concept. De kaart werd overboord gegooid, de nieuwe formule geïntroduceerd: All You Can Eat.

All You Can Eat
In een ongedwongen sfeer eten is het concept van all you can eat. Daarbij moet er een ruime keuze uit gerechten zijn. Wel, het buffet is ernaar. Je kunt er kiezen uit zo'n 40 gerechten. Vlees, vis, soep, nasi, saté, salades, spareribs, pasta's, groenten, sauzen, brood, ijs, koffie, gebak, noem het maar op: alles is in ruime hoeveelheden aanwezig. Keuze te over dus.
Eten op het moment dat jij dat wil, zelf de hoeveelheden bepalen, die aan jouw persoonlijke behoefte voldoen. Hoeveel je eet en hoe vaak je iets van de gerechten neemt, maakt niet uit. Alles bepaal je zelf. En heb je advies of begeleiding nodig, het bedienend personeel staat voor je klaar.
Daarnaast is er showcooking. Veel verschillende soorten vlees en vis worden op de bakplaat bereid door een professionele kok. Alles is vers en je kunt zelf bepalen hoe je de gerechten gebakken wilt hebben.

Open to eat
Brasserie Bolbaken is in de wintermaanden op vrijdag en zaterdag geopend vanaf 17.00 uur en op zondag vanaf 12.00 uur. Op vrijdag uit eten gaan bij het Bolbaken kost €20,50. Zaterdag en zondag kost dit uitgebreide diner €23,50. Voor kinderen geldt een gereduceerd tarief. Daarnaast is erop zondag van 12.00 tot 16.00 uur de mogelijkheid voor het nuttigen van een lunchbuffet. Ook dat blinkt uit door overvloed. Soep, uitsmijters, salades, diverse soorten verse broodjes, beleg, snacks, vis en koffie en thee vormen de ingrediënten Niet iedereen kan veel eten. Daarom wordt er aan de persoonlijke behoeften tegemoetgekomen. Er is een standaard buffet voor €12,50 en een uitgebreid buffet voor €17,50. Ook hier is er een gereduceerd tarief voor kinderen. Brasserie Bolbaken is een uitgelezen locatie voor een ongedwongen etentje. Maar het leent zich ook voor grote groepen, bijv. voor bedrijfsetentjes en bruiloften. Er zijn nl. zo'n 80 plaatsen beschikbaar. Gelegenheid te over dus voor een gezellig samenzijn.
Een ritje Herkingen is de moeite waard en wordt in ruime mate beloond met het All You Can Eat concept van brasserie Bolbaken. Info:www.bolbaken.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant