Om hen te helpen heeft
Om hen te helpen heeft "Rondje Karre" besloten om het opgehaalde geld €1000 te doneren aan Moedige Moeders Goeree-Overflakkee.

Rondje Karre doneert Moedige Moeders €1000

Actueel 420 keer gelezen

Ook dit jaar organiseerde vereniging "Rondje Karre" weer een rondrit met oude tractoren. Het doel wat gekozen werd was "Moedige Moeders" Goeree-Overflakkee.

Moedige moeders bestaat inmiddels al weer enkele jaren en heeft naast ons eiland een landelijke dekking met contacten bij lokale maar ook Europese politiek. De moeders zetten zich in voor andere ouders waarvan hun kinderen een verslaving hebben. Dit is vaak drugs maar kan ook een andere verslaving zijn. Naast dat ouders terecht kunnen bij de moeders wordt ook veelal preventief gewerkt. Er worden weerbaarheid cursussen gegeven, maar ook aan voorlichting op scholen wordt veel gedaan. Als een jongere toch verslaafd raakt, zijn het naast hem/haar zelf vooral de ouders welke in de problemen komen, dat is onterecht.

Als getroffen ouders zich vervoegen bij de "Moedige Moeders" wordt er serieus hulp geboden in vele vormen. Helaas gaan nog vele gezinnen stuk aan een verslaafde zoon of dochter. Op 11 oktober a.s. wordt er een informatieavond gehouden in het Ronddeel Middelharnis. Om een beetje te helpen bij het serieus goede werk van de moeders heeft "Rondje Karre" besloten om het opgehaalde geld € 1000,00 te doneren aan
"Moedige Moeders G-O".

Het bestuur van "Rondje Karre" bedankt deelnemers en sponsoren.



 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant