De markt 'Ontdek, Beleef & Ervaar op Flakkee' wordt georganiseerd door Sacha Tempels en Carla Donkers. (Foto: Maria Evers)
De markt 'Ontdek, Beleef & Ervaar op Flakkee' wordt georganiseerd door Sacha Tempels en Carla Donkers. (Foto: Maria Evers)

Kleine markt in theetuin De Bongerd op 29 september

Actueel 302 keer gelezen

Herkingen - Op zaterdag 29 september van 11.00-16.00 uur is er een kleine markt in theetuin De Bongerd in Herkingen. De markt heeft als thema 'Ontdek, Beleef & Ervaar op Flakkee' en wordt georganiseerd door Sacha Tempels (Yoga & Qigong) en Carla Donkers (Kruid je Leven).

Deze ondernemers uit Oude-Tonge zijn kleine zelfstandigen op het eiland en zij ontdekken door hun werk regelmatig andere kleine bedrijven die ook in de gezondheids- en wellnessbranche werkzaam zijn. Zij organiseren deze markt zodat mensen kunnen ontdekken, ervaren en beleven wat er zoal te vinden is op Flakkee op het gebied van gezondheid in de ruimste zin van het woord.

Op het programma staan diverse workshops, demonstraties, lezingen en verkoop van bijzondere producten.

De toegang tot de markt en deelname aan de meeste workshops is gratis. Bij zeer slechte weersomstandigheden zal de markt worden uitgesteld.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Carla Donkers 06-10730214 of kijk op www.yoga-tempel.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant