Woorden die opgeschreven zijn of doorverteld kunnen weggezakt zijn in de loop van de geschiedenis maar ook weer springlevend worden.
Woorden die opgeschreven zijn of doorverteld kunnen weggezakt zijn in de loop van de geschiedenis maar ook weer springlevend worden.

4e Literaire café van 2018 op zaterdag 6 oktober

Actueel 202 keer gelezen

De Reizende Dichters nodigen U uit voor een gezellige middag vol met poëzie en muziek en voor de presentatie van Bladerboek 6 in wijkgebouw Het Trefpunt in Stad aan 't Haringvliet op zaterdag 6 oktober. Thema van de middag: Woorden overleven.

"Woorden overleven" is de titel van Bladerboek 6 dat deze middag gepresenteerd wordt, het eerste exemplaar zal worden uitgereikt aan burgemeester Mw. A Grootenboer.
Woorden die opgeschreven zijn of doorverteld kunnen weggezakt zijn in de loop van de geschiedenis maar ook weer springlevend worden. In gedachten maar ook als eerbetoon aan overleden dichters/schrijvers van Goeree-Overflakkee.

De leden van de Reizende Dichters brengen naast hun eigen gedichten een eerbetoon door gedichten voor te dragen van en over de overleden schrijvers.
Cora de Boed zal o-o-go 44 presenteren, het tijdschrift van De Reizende Dichters.
Muzikale intermezzo's door muziekgroep Enjoy: Marjan van Nieuwenhuizen- viool, Margreet van Maanen- zang, Jan Verduin- piano.

Adres: Oranjelaan 14 Stad aan 't Haringvliet. Aanvang: inloop 14.00 uur tot 16.15 uur
Gastheer Herman Maas, Greta Lugtmeier en Lowie van Eck

n de digitale bibliotheek voor de Nederlandse letteren zijn zo'n veertig schrijvers van Goeree-Overflakkee opgenomen. Van deze veertig zijn er ongeveer de helft in het Bladerboek opgenomen. Het Bladerboek is te koop tijdens deze middag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant