Van de eerste tot de laatste noot laat de band
Van de eerste tot de laatste noot laat de band "In Your Honor" tijdens haar optredens de kenmerkende Foo Fighters energie los op.

Jailhouse presenteert Foo Fighters tribute In Your Honor

Actueel 226 keer gelezen

Middelharnis - Zes Belgische topmuzikanten brengen zaterdag 15 september samen een eerbetoon aan één van de grootste bands van de laatste twee decennia "Foo Fighters". Van de eerste tot de laatste noot laat de band "In Your Honor" tijdens haar optredens de kenmerkende Foo Fighters energie los op het altijd enthousiaste publiek.

Niet alleen wereldhits als "Learn To Fly", "Times Like These" en "The Pretender" worden op het hoogste niveau de zalen in gespeeld, maar ook het beste werk van albums als "Foo Fighters" en "Sonic Highway" worden gebracht met een aanstekelijke podiumperformance waarin de interactie met het publiek voor onvergetelijke momenten zorgt. Een charismatische Dave Grohl look-a-like, drie gitaristen, een bassist en een drummer die versmelten in de ultieme Foo Fighters tribute In Your Honor! In Your Honor is op zaterdagavond 15 september te zien bij Popstichting Jailhouse!

De avond begint met een optreden van de in 2014 opgerichte Zuid-Hollandse band "Kinda Broke". Zij spelen voornamelijk Rock en Punkrock. De bandleden hebben een uiteenlopende muzieksmaak wat duidelijk terug te horen is in de afwisselende setlist tijdens optredens.
De zaal aan de Molenweg 28 te Middelharnis is open vanaf 21.00 uur, aanvang 22.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant