Een unieke gelegenheid om een aantal oud bandleden van Alderliefste, Het Goede Doel en Toontje Lager aan het werk te zien.
Een unieke gelegenheid om een aantal oud bandleden van Alderliefste, Het Goede Doel en Toontje Lager aan het werk te zien.

7e editie Culturele Week in Ooltgensplaat binnenkort

Actueel 295 keer gelezen

Eind november vindt de 7e editie van de Culturele Week plaats in MFC 't Centrum te Ooltgensplaat. Evenals voorgaande jaren is kosten noch moeite gespaard om een representatieve line-up samen te stellen met bekende artiesten uit  de Nederlandse Theaters/poppodia. Naast een optreden van Dave von Raven's KIK is het de organisatie gelukt om nog voor  dezelfde avond THE NEDERPOP ALL STARS te contracteren.

liefhebbers van Nederlandstalige pop een unieke gelegenheid om een aantal  oud bandleden van  Alderliefste, Het Goede Doel en Toontje Lager  aan het werk te zien met het zweer populaire jaren 80 repertoire van Nederlandstalige toppers als Doe Maar, Het Goede Doel, De Dijk en vele anderen.

THE KIK is komende maanden al druk met de voorbereiding van een theatertour met een avondvullend  repertoire van Boudewijn de Groot; ze zullen zeker nummers als try-out  in Ooltgensplaat ten gehore brengen. 

Naast deze bands is er  tijdens de Culturele Week ook nog  een 'dubbel' cabaretavond  met Pieter Jouke en Ronald Snijders, twee  jeugdvoorstellingen van Theater van Santen ( de eerste is nu al uitverkocht), een klassiek spektakel met Ernst Daniel Smid, Henk Poort en Marco Bakker die als de 3 Baritons in de grote concertzalen te zien waren, deze avond afsluiten na de theatervoorstelling van Henk Poort.

Op zaterdag speelt  er dan als afsluiting van de week,  speciaal geprogrammeerd voor de 'echte' muziekliefhebbers, een 12 koppige spectaculaire Symfonische Rockband met aanvullend  nog  een spectaculaire show van de op dit moment populairste coverband van Nederland, Session XXL. DE kaartverkoop voor alle shows is inmiddels gestart.

Meer info over de voorstellingen en kaartverkoop op www. eventsooltgensplaat.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant