Kwaliteitswijnen uit de beste wijnstreken van Europa kunnen geproefd worden tijdens de herfsteditie van de Wine & Port Tasting Goeree.
Kwaliteitswijnen uit de beste wijnstreken van Europa kunnen geproefd worden tijdens de herfsteditie van de Wine & Port Tasting Goeree.

Wine & Port Tasting In de Toren van Goedereede

Actueel 400 keer gelezen

Kwaliteitswijnen uit de beste wijnstreken van Europa kunnen geproefd worden tijdens de herfsteditie van de Wine & Port Tasting Goeree op zaterdag 22 september 2018. Het evenement vindt plaats in de sfeervolle Toren van Goedereede.

Deze editie staat Port, genaamd naar de stad Oporto in Portugal, centraal. We maken kennis met de Portwijnen van twee dynamische vrouwelijke wijnmakers van de vijfde generatie Vieira de Sousa uit de Douro Vallei, waar Portwijn gemaakt en gebotteld wordt. Tijdens proeverij kunt u Witte, Rosé, Ruby en Tawny Port proeven. Maar ook Port van 10-20-40 jaar en Vintage van 2015 van de eeuwenoude Quinta Da Fonte.
Op wijngebied kunnen bezoekers kennis maken met biodynamische wijnen van Taste of Sicily en Vinilicious van het zuidelijkste puntje van Sicilië, waar ook heerlijk olijfolie vandaan komt.

PortugeseWijnen & Zo zal u dit keer opnieuw verrassen met sterwijnen die in toprestaurants geserveerd worden. Proef de heerlijke Italiaanse delicatessen van Agnes Cuisine in combinatie met streekproducten uit Zeeland.

Bezoekers kunnen een glas kopen en wijn proeven, na afloop mag u het glas mee naar huis nemen. Inloop van 16.00 tot 21.00 uur.

www.portugesewijnenenzo.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant