Afbeelding

Jong Dameskoor Shira hervat haar repetities

Actueel 388 keer gelezen

Middelharnis – Vanaf 24 september starten de repetities van Jong Dameskoor Shira o.l.v. Peter Wildeman. Dames die kennis willen maken met het koor, worden van harte uitgenodigd om de drie open repetitie avonden te bezoeken. Deze zijn op 24 september, 3 en 29 oktober in de Chr. Ger. Kerk te Middelharnis.

Men is op zoek naar nieuwe leden, naar gemotiveerde jonge dames die graag zingen en studeren en staan voor een uniek repertoire. De repetities worden gehouden van 19:30 – 21:30.

Op 8 september zal Jong Dameskoor Shira deelnemen aan een concert in Ouddorp, samen met het mannenensemble o.l.v. Dinant Struik. Ben je benieuwd naar het koor, dan wordt je van harte uitgenodigd voor deze avond. Dit concert vindt plaats in de Hervormde Kerk te Ouddorp.
Het koor studeert in de Christelijk Gereformeerde Kerk te Middelharnis. www.dameskoorshira.nl

Daarnaast geven ze op 29 september een concert te Dreïschor. Dit is een CD-presentatieconcert van onze nieuwe CD:" Wonderbare Kracht". Dee CD is tot stand gekomen met m.m.w. Mannenensemble Shira o.l.v. Peter Wildeman. Verdere medewerking is verleend door Joost van Belzen op de vleugel, Jan Roozendaal op het orgel, Frank Zuiddijk op de trompet, Martin van Moort op de dwarsfluit en enkele solisten zoals Elise Hout en Cindy de Ronde.
Ook staan er weer een aantal kerstconcerten gepland, met een geheel nieuw repertoire wat we de komende repetities gaan instuderen. De concerten voor volgend jaar worden ook al gepland, bijvoorbeeld met de Urker Zangers!
Het Jong Dameskoor telt zo'n 45 leden. Ben jij tussen de 15-49 jaar dan ben je van harte welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant