Afbeelding

Het jaarboek van de Eben-Haëzerschool: een prachtige traditie

Actueel 496 keer gelezen

Goedereede/Havenhoofd - Acht jaren basisschool en acht jaren een jaarboek: een onvergetelijk aandenken! Deze week nemen met als op alle basisscholen de leerlingen van groep 8 afscheid van hun basisschool. Op de Eben-Haëzerschool hebben de schoolverlaters een uniek aandenken aan hun basisschooltijd.

Tijdens de generale repetitie werd officieel de achtste editie van het Eben- Haëzer jaarboek uitgereikt aan de oudste en de jongste leerling van de school. Het jaarboek is een kleurrijk en bijzonder creatief gemaakt foto- en verhalen boek waarin het hele schooljaar in foto en verhaal te bekijken is. De Eben-Haëzerschool heeft een creatieve en heel deskundige groep ouders en leerkrachten die samen de jaarboek werkgroep vormen. Alle gezinnen schaffen voor de  kinderen het  jaarboek aan om thuis nog na te genieten van het schooljaar met dit prachtige boek.

Het eerste jaarboek kwam in 2010 uit; heel bijzonder omdat dit het eerste jaar ook was van de schoolverlaters van 2018. Deze leerlingen hebben dus acht jaarboeken en een onvergetelijk aandenken aan hun schooltijd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant