Afbeelding

Goededoelencheque van Jouw Marktkraam Ouddorp

Actueel 355 keer gelezen

Ouddorp - Op maandag 9 juli reikte Peter Grinwis van Jouw Marktkraam Ouddorp een cheque uit t.w.v. 250 euro aan Erika Luime. Zij gaat, samen met Gerdine Meerkerk op 22 oktober naar Malawi om in een stage periode bij de Stichting Timotheos ondersteuning te geven aan arme (wees)kinderen. Zij ontving het bedrag naast de opbrengst van haar goede doelen kraam.

De Stichting Timotheos heeft als missie het overbrengen van kennis door middel van training, onderwijs en hulpverlening aan (wees)kinderen en studenten in Malawi met als doel de persoonlijke ontwikkeling en de gemeenschappelijke verbanden waarin men leeft. Vanuit de visie om Malawiërs te trainen en te ontwikkelen en hen uit te rusten met kennis en vaardigheden kan er voor een bestaansmogelijkheid gezorgd worden waarin men in grote mate zelfvoorzienend is en voor gezin, familie en vrienden (financiële) middelen heeft voor levensonderhoud en verdere ontwikkeling.

Concept
'Heb je een (web)shop en een overschot aan gloednieuwe items? Puilen jouw kasten uit met spullen die te mooi zijn om zomaar weg te doen, maar die je eigenlijk niet meer gebruikt? Ben je een creatieve doe-het-zelver met bijzondere DIY-producten?  Bij Jouw Marktkraam verkoop je je producten aan heel Nederland. En de opbrengst, die is voor jou. Op deze manier brengen we veel unieke spullen bij elkaar. Een winkel om gezellig te snuffelen', zegt Charlotte van der Linde, een van de vaste medewerkers.

Jouw Marktkraam Ouddorp is geopend, van maandag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur.


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant