Afbeelding

Vakantiebieb Summerschool Frans Filmmiddag

Actueel 176 keer gelezen


VakantieBieb
Je vakantie wordt nog leuker met de VakantieBieb. In de app vind je meer dan 60 e-books voor jong en oud, die je twee maanden mag lenen. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.
Je leest de e-books eenvoudig op je tablet of smartphone. Dat scheelt dus weer boeken sjouwen. Ga naar Google Play of de App Store en download de app! De VakantieBieb is open van tot en met 31 augustus. Veel leesplezier! www.vakantiebieb.nl.

Summerschool
Summerschool is een educatief en laagdrempelig programma in de zomervakantie voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Van workshop Kunstgeschiedenis tot Franse Les en van workshop vloggen tot het bakken van koekjes, tijdens Summerschool is er van alles te beleven!
Tijdens de zomervakantie kunnen de kinderen elke donderdagmorgen terecht in de Bibliotheek in Middelharnis voor een Summerschoolactiviteit. Iedere Summerschool activiteit duurt van 09:30-11:30 uur. De kosten per schoolactiviteit bedragen €3,50 per persoon. Aanmelden kan via www.leerenbeleef.nl/jeugd of aan de balie in de Bibliotheek. Summerschool wordt mede mogelijk gemaakt door PLUSmarkt Slingerland, Middelharnis.

Frans voor beginners
Ga jij in de vakantie naar Frankrijk? Kom dan zeker naar de Summerschool donderdag 19 juli. Tijdens deze ochtend volg je een stoomcursus Frans zodat je je in Frankrijk verstaanbaar kunt maken. Leeftijd: 7+

Filmmiddag
Op dinsdagmiddag 17 juli wordt de Bibliotheek in Ouddorp omgebouwd tot bioscoop en wordt er een leuke kinderfilm vertoond over de Smurfen. Smurfin vindt een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat zij op een spannende speurtocht…
Aanvang 14:00 |Toegang voor kinderen vanaf 6 jaar | €4,00 / €2,50 voor leden van de Bibliotheek

Voor alle activiteiten geldt: aanmelden aan de balie in de Bibliotheek of via www.leerenbeleef.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant