Organisatoren Jasper Dekker en Leon Jordaan, met de gelukkige winnaar van de Eye Wish Zonnebril, Luuk Borsboom.
Organisatoren Jasper Dekker en Leon Jordaan, met de gelukkige winnaar van de Eye Wish Zonnebril, Luuk Borsboom.

Samenwerking tussen lokale ondernemers enorm succes

Actueel 241 keer gelezen

Middelharnis - Op woensdagavond 27 juni vond de inmiddels bekende Brugpieperavond plaats, deze speciale back to school koopavond georganiseerd door Boekhandel Dekker & van Esbroek en Duifhuizen tassen en koffers werd wederom zeer druk bezocht door scholieren en hun ouders, De speciale koopavond is dermate druk bezocht dat deze inmiddels een begrip te noemen is.

Vanaf 18.00 uur stroomden beide winkels vol met nieuwe eerste jaar "brugpiepers" die deze avond hun nieuwe schoolbenodigdheden kochten, alle klanten ontvingen een actiekorting, de eerste 50 een goodiebag. Bij de boekhandel van Jasper Dekker waren er zelfs twee leveranciers aanwezig welke productuitleg over de nieuwste producten uit hun assortiment gaven.

Zonnebriil
Tevens werd er onder alle kopende klanten een zonnebril verloot welke door Eye Wish Opticiens Middelharnis gesponsord werd. De gelukkige winnaar was Luuk Borsboom, die later die week een hip Ray-Ban modelletje uit de collectie van Eye Wish mocht uitzoeken. Wat een daverend succes en nu op naar de editie van 2019.


Een brugpieper is een leerling die het eerste jaar van de middelbare school doet en die (meestal) voor de eerste keer naar de middelbare school gaat. Een brugklasser dus eigenlijk. - red.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant