Afbeelding

"Zomerse Zaterdag" bij Houten Kaap

Actueel 190 keer gelezen

Ouddorp – Afgelopen zaterdag was de eerste 'Zomerse Zaterdag' op het strandplein van Ouddorp Duin. Vanaf die datum wordt er iedere zaterdag een zomers evenement georganiseerd dat vrij toegankelijk is voor iedereen. Van een Zeemeerminnen- & Piratendag tot het 3-daagse foodtruckfestival Smaak aan Zee en vocaal cabaret van Enge buren. Op 7 juli staat de eerste in een reeks van 3 openluchtbioscopen op het programma.

Op een groot scherm wordt vanaf 22.30 uur, net na zonsondergang, de met een Oscar voor Beste Film bekroonde 'The Grand Budapest Hotel' vertoond. Deze komedie van Wes Anderson vertelt het verhaal van een legendarische hotelmanager (Ralph Fiennes) van een beroemd Europees hotel. Tussen de oorlogen in raakt hij bevriend met een jonge medewerker (Tony Revolori) die een vertrouweling van hem wordt. Het verhaal draait om de diefstal van een onbetaalbaar schilderij uit de Renaissance, de strijd om een enorm familiefortuin en de omwentelingen die Europa transformeren in de eerste helft van de 20e eeuw. Neem je klapstoel, een dekentje en vrienden en familie mee en geniet van deze gratis film.

Houd Facebook.com/ouddorpduin in de gaten voor alle andere 'Zomerse Zaterdagen' of kijk op ouddorp-duin.nl voor een overzicht van alle evenementen en activiteiten bij Ouddorp Duin.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant