Afbeelding

Fotografieworkshop: Natuur dichtbij in Kwade Hoek

Actueel 211 keer gelezen

Niets is zo fascinerend als de wereld van het kleine. Eenmaal verdiept in de wereld van bloemen, planten en insecten sta je versteld over de enorme variatie, kleurenrijkdom en van de schoonheid van de onderwerpen die je kan fotograferen. Boswachter en fotografe brengen op zaterdag 14 juli in de workshop 'Natuur dichtbij fotografie' de macrofotograaf in jou naar boven.

De workshop start bij het beheerkantoor van Natuurmonumenten in Goedereede. Hier krijg je een korte introductie van de boswachter over het gebied en over de bijzondere flora en fauna die het fotograferen dubbel en dwars waard zijn. Vervolgens vertelt fotografe Yosha Minken je meer over dichtbij-fotografie: hoe zorg je voor voldoende en goed licht, hoe ga je om met de beperkte scherptediepte en hoe pas je dit toe in de natuur. Met die goed gevulde rugzak ga je het natuurgebied de Kwade Hoek in met je camera. We bezoeken de meest fotogenieke plekjes van het gebied en nemen de tijd om die mooi op beeld te zetten. Er is genoeg tijd en ruimte om je foto vragen te stellen. Tot slot bekijkt en bespreekt men, onder het genot van een drankje, de foto's die gemaakt zijn in het gebied.  

Aanmelden
Wil jij meer te weten komen over dichtbij-fotografie en dit combineren met mooie natuur? Meld je dan aan voor de workshop 'Natuur dichtbij fotografie' in de Kwade Hoek. Aanmelden is noodzakelijk via www.natuurmonumenten.nl/goeree/agenda. De workshop start om 13.30 uur. Eindtijd 17.00 uur. Neem je eigen camera mee én trek stevige schoenen aan. Heb je een macro objectief tot je beschikking? Neem deze dan mee naar de workshop. Zonder kun je uiteraard ook meedoen. De workshop is voor volwassenen. Leden Natuurmonumenten betalen € 25,00 en niet-leden € 30,00.


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant