Ga op zaterdag 7 juli vroeg uit de veren en stap in alle vroegte om 7 uur aan boord van de gezellige salonboot De Heicondias.
Ga op zaterdag 7 juli vroeg uit de veren en stap in alle vroegte om 7 uur aan boord van de gezellige salonboot De Heicondias.

Vroege Vogel vaar- en wandeltocht Tiengemeten

Actueel 225 keer gelezen

Deze vaar- en wandeltocht rond en op natuureiland Tiengemeten is een must voor vogelliefhebbers! Ga op zaterdag 7 juli vroeg uit de veren en stap in alle vroegte om 7 uur aan boord van de gezellige salonboot De Heicondias.

Een heerlijk lokaal ontbijt staat voor je klaar. De gids van Natuurmonumenten vertelt je tijdens het varen alles over het rijke vogelleven in het Haringvliet. Na afloop meer je aan op Tiengemeten en ga je onder leiding van de gids te voet het vogelparadijs op het eiland verkennen.

Het Haringvliet is een gul driesterrenrestaurant voor honderdduizenden vogels, zoals steltlopers, meeuwen, eenden, ganzen en vele andere vogels. Vanaf het water kun je dit extra goed zien. Ook tijdens de wandeltocht kun je genieten van de natuur en de vele, vele vogels. Er broeden op Tiengemeten bijna 100 soorten! Een prachtig gezicht. Met de veerpont kun je na afloop weer gratis terug. Trek stevige schoenen aan voor de wandeling.

Aanmelden
Via www.natuurmonumenten.nl/tiengemeten onder activiteiten. Salonboot De Heicondias vertrekt om 7.00 uur vanaf Nieuwendijk (navigatie: Nieuwendijk 1, 3284 KR Zuid-Beijerland). Leden van Natuurmonumenten betalen € 35,50 voor deze excursie, niet-leden
€ 40,50 en kinderen respectievelijk
€ 28,00 en € 33,00. Kinderen van OERRR betalen € 28,00.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant