Afbeelding

Parkeren voor "Stichting Ambulance Wens" tijdens braderie Den Bommel

Actueel 2.346 keer gelezen

Den Bommel - Op zaterdag 12 mei verzorgt de middenstandsvereniging weer een grote braderie in Den Bommel en er wordt weer een grote opkomst verwacht. Dit brengt ook ieder jaar weer parkeerproblemen met zich mee in Den Bommel en hier wil het personeel van Jan de Bakker Transport een oplossing voor bieden en gelijk een goed doel steunen,  namelijk de "Stichting Ambulance Wens"   .

Het terrein van het transportbedrijf wordt belangeloos beschikbaar gesteld om tijdens de braderie auto's bewaakt te parkeren en hier wordt een kleine bijdrage voor gevraagd van € 1.50  en het personeel is de hele dag vrijwillig aanwezig om het parkeren in goede banen te leiden . De opbrengst van deze actie gaat in het geheel naar het goede doel  en ook de collectebus is aanwezig om maar zoveel mogelijk in te zamelen voor dit geweldige doel , ook onder het personeel en de directie wordt ook met de collectebus rond gegaan om aan een mooi bedrag te komen.

Dus kom allemaal  parkeren bij transportbedrijf Jan de Bakker b.v. en steun zo dit geweldige doel en maak deze spontane actie tot een succes.

Rest nog te vermelden dat deze actie in overleg en met steun van de " Stichting Ambulance Wens  "  is georganiseerd en dat wij hun logo mogen gebruiken deze dag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant