Afbeelding

Gratis juridische bijstand op Goeree-Overflakkee

Actueel 453 keer gelezen

We beseffen het ons niet, maar we komen dagelijks in aanraking met het recht. Over iedere aankoop die men doet, iemands verhouding tot zijn werkgever of werknemers en zelfs de relaties binnen een familie bestaan rechtsregels. Juridische vragen en problemen komen dan ook vaak genoeg voor. Als u hiermee zit dan kunt u altijd terecht bij de Rechtswinkel Goeree-Overflakkee.

Op iedere vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 uur kunt u een spreekuur bezoeken van de rechtswinkel dat gehouden wordt op een van onze locaties. Deze locaties bevinden zich in Oude-Tonge, Middelharnis en Numansdorp. Hier bent u zonder afspraak welkom om uw verhaal te doen. Voor een overzicht dat aangeeft op welke locatie in welke week een spreekuur plaatsvindt kan men terecht op www.rechtswinkelgo.nl.

Gedurende het spreekuur zullen twee medewerkers u te woord staan en het is aan te raden om alle relevante papieren naar het spreekuur mee te nemen. Wanneer de medewerkers uw situatie helder voor ogen hebben dan schrijven zij een advies. Dit advies ontvangt u op zijn laatst binnen twee weken per post of per email.

De Rechtswinkel Goeree-Overflakkee is een vrijwilligersorganisatie die volledig uit rechtenstudenten bestaat. Iedere rechtenstudent die het eerste jaar van zijn of haar rechtenstudie heeft afgerond is welkom om bij ons aan de slag te gaan. Het werk bij rechtswinkel is een erg leerzame ervaring in relatie tot de latere beroepspraktijk en de werkzaamheden zijn prima te combineren met een rechtenstudie. Iedereen die interesse of een vraag heeft kan een email sturen naar: info@rechtswinkelgo.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant