Afbeelding

Kinderboerderij op de Geusje's Stee weer geopend

Actueel 918 keer gelezen

Nieuwe-Tonge - Vanaf nu is de kinderboerderij op de Geusje's Stee weer geopend. De kinderen mogen met de dieren knuffelen, lekker spelen met de skelters, fietsjes of schommelen.

Ouders kunnen een bakje koffie drinken met bijvoorbeeld een stukje taart, die men met dagbesteding heeft gebakken. Ook kunt u een kijkje nemen in de blokhut waar leuke cadeautjes zijn die men met de dagbesteding maakt. Bij mooi weer en als er meerdere kinderen aanwezig zijn, wordt er ook een minispringkussen en ballenbad neergezet.
De openingstijden van de kinderboerderij zijn: woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Ook is het mogelijk om in de weekenden langs te komen, maar neem dan even contact met ons op of wij op dat moment aanwezig zijn. Entree is vrij, daarom wordt u verzocht geen zelf meegebracht eten/drinken te nuttigen. Ook kunt hier terecht voor een kinderfeestje en/of schoolreisje voor de peuters/kleuters. Zorgboerderij Geusje's Stee Korteweegje52, 3244AL Nieuwe-Tonge. E geusjes stee@live.nl T 0187-769013 M 06-47482144

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant