Afbeelding

De Drie Linden Makelaardij bestaat 10 jaar

Actueel 343 keer gelezen

Dirksland - Na jarenlange ervaring in de makelaardij in regio Rotterdam en Westvoorne, besloten Terry & Marianne Kramer Freher in 2008 hun eigen makelaarskantoor op te richten. Inmiddels alweer 10 jaar geleden. Een turbulente tijd, waar ze met veel plezier op terugkijken.

"Toen we in mei 2008 onze deuren openden, hadden we niet verwacht dat we een paar maanden later in een crisis terecht zouden komen," vertelt Terry. "Er werd niet veel verkocht, maar daarentegen was het een prima tijd om een mooie portefeuille op te bouwen. En we hebben de crisis overleefd, dat kunnen helaas niet alle makelaarskantoren zeggen. Sterker nog, we zijn door de crisis juist gegroeid. Niet alleen onze woningportefeuille, maar ook onze creativiteit is er verder door ontwikkeld. Je moest veel meer moeite doen dan voorheen om een koper te vinden."

Heel ander tijdperk
"Inmiddels zijn we in een heel ander tijdperk terecht gekomen. Er wordt ontzettend veel en binnen korte tijd verkocht. Soms bieden mensen, zelfs hier op Flakkee, boven de vraagprijs om er zeker van te zijn dat ze het huis 'gegund krijgen'. Een fijne tijd voor verkopers en makelaar, maar wat minder prettig voor kopers, daar zijn we ons terdege van bewust," vult Marianne aan. "We proberen het proces voor een ieder toch zo aangenaam mogelijk te laten verlopen".

Gegroeid
Inmiddels is het team gegroeid en zijn ze met 4 man sterk. Het kantoor is gevestigd in Dirksland, maar is actief op heel het eiland. Woningverkoop, aankoopbegeleiding, taxaties van woningen en bedrijfspanden, verkoop- en verhuur van bedrijfspanden, ze zijn zeer bedreven op alle terreinen en gecertificeerd op elk vakgebied. "Wat ons team kenmerkt? De persoonlijke aandacht! We nemen minimaal een uur de tijd voor een bezichtiging luisteren goed naar het verhaal van koper en verkoper, zodat we gericht kunnen zoeken naar de beste match." 

Jubileumactie
Omdat De 3 Linden hun jubileum graag samen met u viert, is er een speciale jubileumactie in het leven geroepen: uw huis verkopen vanaf 1% courtage. Ook zijn er leuke Facebookacties gepland. Neem voor meer informatie contact op, of kijk op de website.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant