Afbeelding

MuziekCafé presenteert op 29 april Woodwind

Actueel 204 keer gelezen

Middelharnis - Zondag 29 april in het muziekcafé in de foyer van het Diekhuus speelt de band  'Woodwind' van 15.00 -17.00 uur. Kaarten reserveren via www.hetdiekhuus.nl

Na in de zeventiger jaren een country rock groep gevormd te hebben en in de regio veel succesvolle optredens te hebben verzorgd, verliezen de leden elkaar uit het oog. Vele jaren later komen ze elkaar weer tegen. Wat is er in die tussentijd gebeurd? Waarom waren ze eigenlijk uit elkaar gegaan? Waar is hun lange haar gebleven? Wat is er terecht gekomen van idealen, overtuigingen, capaciteiten, relaties, twijfels, geldgebrek, frustraties en... is de magie van de zeventiger jaren nog steeds aanwezig?

Na afloop van het programma bent u, net als de muzikanten na al die jaren, niet veel wijzer geworden. Wel heeft u kunnen genieten van een uitermate afwisselend muzikaal programma. Het repertoire bestaat uit min of meer bekende nummers. Hoewel een uitgebreid arsenaal aan invloeden van de laatste decennia te horen is, blijven de ingrediënten: Rock, Folk en Country altijd aanwezig.

Doordat vier bandleden zingen en het overige bandlid een zangverbod heeft, valt er zeker ook vocaal wat te beleven. Het gebruik van zowel elektrische als akoestische gitaren geeft Woodwind een aangename sound, terwijl instrumentwisselingen met verschillende gitaren, pedalsteel, mandoline en mondharmonica's het ook voor de bandleden zelf spannend houdt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant