Jubilarissen en ere leden bij Apollo
Jubilarissen en ere leden bij Apollo

Uitvoering Koninklijke fanfare Apollo bol van jubilarissen

Actueel 934 keer gelezen

Goedereede - In een volle Oostdam vond afgelopen zaterdag de jaarlijkse uitvoering plaats van Apollo. Het thema van de avond was muziek uit alle delen van de wereld.

Eerst was er alle aandacht voor de blokfluiters en het jeugdorkest. Dit jaar was gekozen voor verschillende solisten. George Willems speelde op doedelzak het bekende Highland Cathedral uit Schotland, Wim Tieleman de Baijerische Polka en Nicole Groenendijk El Condor Pasa.

Jubilarissen
Ook werd een zestal leden gehuldigd voor hun jubileum als muzikant. Christian Heerschap, Nicole Groenendijk en Jacqueline Tanis 12.5 jaar. Peter Feller 25 jaar, Marius Troost 40 jaar, Theo Bruggeman 60 jaar en Wim Tieleman 65 jaar.

Ereleden
Nadat de wereldreis uitgekomen was in Zuid Amerika bij de Girl van Ipenema nam de voorzitter het woord. De leden Wim Tieleman, Kees van Dam en Theo Bruggeman werden benoemd tot ereleden van de vereniging. Alle drie zijn al meer dan 60 jaar actief binnen de vereniging. De fanfare besloot het optreden met een Nederpotpourri, zodat de wereldreis ten einde was. Uiteraard werd de avond afgesloten met de toegift Mijn Tante. Al met al een geslaagde avond.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant