Afbeelding

Landwinkel 't Zand

Actueel 399 keer gelezen

Den Bommel - Anton en Corina Lokker hebben een akkerbouwbedrijf met vollegrondsgroenten en telen aardbeien buiten in hun tunnelkassen. Dertig jaar geleden hebben vader en moeder Lokker een landbouwbedrijf gerund en dat in 2003 overgedragen aan zoon Anton.

Een jaar later zijn Anton en Corina verhuisd naar de Lageweg 6 voor de bouw van een nieuwe boerderij. Zij zijn gestart met intensieve teelt en in augustus 2006 openden zij boerderijwinkel 't Zand. De producten van eigen teelt werden aangevuld met groenten, fruit, boerenkaas, zuivel, vlees en streekproducten.

In 2008 zijn zij aangesloten bij coöperatie Landwinkel. Het assortiment is daarbij nog aantrekkelijker geworden. Veel producten telen zij zelf, vooral de Bommelse aardbeien van april tot en met oktober. In het seizoen tappen zij ambachtelijk glutenvrij softijs en milkshakes.

Om hun jubileum te vieren, houden Anton en Corina Lokker zaterdag 21 april van 09.00 tot 17.00 uur een Lentefair voor jong en oud. Er is dan veel te proeven en te beleven.

Voor meer info zie www.landwinkeltzand.nl of kijk op Facebook.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant