Afbeelding

Management hoofdkantoor neemt voor 1 dag Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht over

Actueel 726 keer gelezen

Nieuwegein/Ouddorp – Fletcher Hotels komt met een ludieke actie! Op zondag 14 januari 2018 neemt het management van het hoofdkantoor in Nieuwegein, het 4-sterren Fletcher HotelRestaurant Duinzicht in Ouddorp voor 1 dag over.

Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht heeft 2017 dermate goed afgesloten dat het complete team van het hotel beloond wordt met een teamuitje. Hierdoor zal de directie en het management van het hoofdkantoor in Nieuwegein het hotel 1 dag gaan runnen.

"Het wordt voor iedereen een geweldige dag. Het complete team van Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht mag met elkaar de resultaten van 2017 gaan vieren en de directie en management van het hoofdkantoor kunnen weer eens gaan ervaren waar het echt om draait; de gasten. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in" aldus Rob Hermans, CEO van Fletcher Hotels.

Spectaculaire actie
Om ervoor te zorgen dat het "nieuwe" team het heel druk krijgt, zijn er speciale acties uitgezet. Alleen op zondag 14 januari kan de gast zelf de prijs van de overnachting bepalen bij het uitchecken. Om 16.00 uur start een Happy Hour waarbij er genoten kan worden van twee drankjes voor de prijs van één en worden er feestelijke hapjes geserveerd. Aansluitend kunnen gasten gebruik maken van een speciale dineractie. Een heerlijk 4-gangen diner van €42,00 p.p. voor €29,50 p.p. De actie is alleen geldig bij incheck tussen 15.00 uur en 16.00 uur op basis van 2 personen bij aankomst op zondag 14 januari 2018 en is alléén online boekbaar. Gebruik van het uitgebreide ontbijtbuffet in het hotel is verplicht (€16 p.p.p.n.).

Fletcher Hotels
Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met 82 unieke 3- en 4-sterren hotels die allen zijn gelegen op de mooiste locaties door heel Nederland. Met de overname van het 4-sterren Fletcher Resort-Hotel Zutphen staat het aantal Fletcher hotels per 1 februari op 82 hotels. De hotels liggen onder andere in de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden. Het hotelbedrijf is al zeven jaar op rij gekozen tot 'Beste Hotelketen van Nederland'. Er zijn bijna 3500 mensen werkzaam bij Fletcher Hotels.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant