Afbeelding
Foto: JustMyrn

Heropening Studio Tempels Yoga & Qigong

Actueel 702 keer gelezen

Oude-Tonge - Op zaterdag 20 januari van 14.00 -16.00 uur is de feestelijke opening van de nieuwe studio Tempels Yoga & Qigong aan de Stationsweg 4e in Oude-Tonge.

Op deze nieuwe locatie worden verschillende lessen en activiteiten verzorgd zoals groeps- en privélessen voor Power Yoga, Slow Flow Power Yoga, Yin Yoga, Qigong en Meditatie. Nieuw in het aanbod van Yogalessen is de klassieke Hatha Yoga.

Yoga is relatief bekend; Qigong niet. Qigong is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunst en bestaat uit vloeiende lichaamsbewegingen, ademhalingstechnieken en meditatie. Het wordt toegepast om lichaam en geest in balans te brengen en/of te houden en werkt ontspannend en vitaliserend tegelijk.

Naast de verschillende yogalessen worden in een afgescheiden ruimte diverse behandelingen aangeboden die gericht zijn op de algehele gezondheid. Na de verhuizing van de voormalige studio aan de Boezemweg heeft eigenaresse Sacha Tempels niet stil gezeten. Zij heeft opleidingen gevolgd tot Ayurvedisch behandelaar en Jing Luo Therapeut. Na haar studiereizen naar Vietnam en India is zij nu een internationaal geregistreerd 'Advanced Yoga Teacher 500uurs'.
Naast de reguliere lessen organiseert Tempels Yoga & Qigong ook een aantal verrassende belevenissen zoals een les op het strand, een mantraconcert, een workshop Derwish Whirling en een klankreis. Ook niet-leden kunnen zich hiervoor aanmelden via de website www.yoga-tempel.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sacha Tempels, 06- 51950005.
www.tempels-massagepraktijk.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant