Afbeelding

Opening Fietscafé Flakkee 6 januari

Actueel 650 keer gelezen

Middelharnis - Komende zaterdag 6 januari om precies half twee 's middags opent Fietscafé Flakkee haar deuren aan de Hobbemastraat 1 te Middelharnis. Het fietscafé is een nieuw initiatief van stichting Koop de Goede Hoop, die tevens de goededoelenwinkel ernaast verzorgt.

Wat is de bedoeling van het fietscafé? We vragen het Lucas Hartong, één van de bestuursleden: "Het fietscafé is vooral bedoeld als ontmoetingsplek voor fietsliefhebbers op het eiland en dat zijn er heel wat! Wekelijks stappen mensen hier op de fiets om lekker een stukje te rijden, alleen of in teamverband, recreatief of op wedstrijden gericht. Daartoe bieden we nu een gezellige plek. Er is koffie, thee, lekkers en je kunt aan de grote tafel zitten om magazines en boeken te lezen, te dromen over langere fietsreizen en anderen te ontmoeten die net zo enthousiast worden van fietsen. Denk ook eens aan de liefhebbers van vintage fietsen!"

Openingstijden
Voorlopig kunnen mensen het café binnenlopen op woensdagmiddag en zaterdagmiddag tussen één en vier uur. De opening zal niet verricht worden door een Bekende Nederlander, juist omdat het fietscafé bedoeld is voor iedereen. Hoe tekenend.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant