Afbeelding

Kerstvakantie Activiteiten Filmmiddag

Actueel 253 keer gelezen

Kerstvakantie

In de Kerstvakantie kom je natuurlijk naar Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta! Op donderdag 28 december kun je in het Diekhuus in Middelharnis deelnemen aan het PyjamaFilmOntbijt. Om 8:30 uur staat er een lekker ontbijt voor je klaar in de Foyer van het Diekhuus. Om 9:00 uur wordt in de theaterzaal de boekverfilming "Toen mijn vader een struik werd" vertoond.
In het boek "Toen mijn vader een struik werd" vertelt Joke van Leeuwen het intrigerende verhaal van Toda, een meisje dat vluchteling wordt in een oorlog. Scherp en kinderlijk geschreven geeft het een beeld van een wereld zonder hoop. Ook kleine kinderen zullen door dit boek begrijpen wat oorlog is en wat de invloeden ervan zijn. Met een vleugje humor en het verhaal vanuit de 'ik' vorm, wil je zeker tot het einde van het boek lezen. En….de film is net zo spannend!
Donderdag 28 december | aanvang 8:30 uur | toegang €7,50/Leden €6,50


Cursussen en activiteiten

Heb je al gekeken op www.leerenbeleef.nl ? Hier vind je het cursus-en activiteitenaanbod van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta. Er is voor elk wat wils! Wat dacht je van de Collegetour-avond met auteur Maarten van der Graaff (geboren en getogen in Stad a/h Haringvliet) of van een cursus Ouddorp voor beginners (en gevorderden)…
We ontmoeten je graag! Vragen, opmerkingen over het cursus- en activiteitenaanbod? Mail naar leerenbeleef@bzhd.nl

Heb je als goed voornemen voor 2018 dat je een computercursus voor beginners wil volgen? Er is weer plaats op woensdagmorgen. Interesse? Meld je aan bij de balie in de Bibliotheek in Middelharnis!


Filmmiddag

Op dinsdagmiddag 2 januari wordt de Bibliotheek van Ouddorp omgebouwd tot bioscoop voor de boekverfilming "Toen mijn vader een struik werd". Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Aanvang 14:00 uur|Toegang €4,00 / €2,50 voor bibliotheekleden


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant