Boven: Alicia, Soraya en Carmen. Onder: Larissa, Cerise en Dominique.
Boven: Alicia, Soraya en Carmen. Onder: Larissa, Cerise en Dominique.

Senior Twirl Team T.V. Vivace 3e op NK Twirl

Actueel 649 keer gelezen

Het Senior Twirl Team van T.V. Vivace heeft op 16 december 2017 tijdens het NK Twirl in de Senior Runner-up klasse een hele mooie podiumplaats behaald.

Het team heeft in Almere hun beste show van het seizoen laten zien en na het optreden was iedereen erg tevreden. Tijdens het bekend maken van de uitslag bleek het team 3e van Nederland te zijn geworden. De concurrentie was groot en al had men op meer gehoopt de jury heeft deze uitslag bepaald. Ook zijn er tijdens het runner-up kampioenschap 2 solo optredens en een Duo de vloer op geweest. Ze behaalden mooie resultaten maar helaas geen podium plaatsen.

Op zaterdag 13 januari 2018 mag het Small Team Senior Dance meedoen aan het NK in de Kampioensklasse. Dit is de eerste keer dat een Team van Vivace zich in de kampioensklasse heeft geplaatst. In deze wedstrijd wordt bepaald welk team Nederland in 2018 op het WK Twirl mag vertegenwoordigen. De meiden van Vivace gaan vooral genieten van deze wedstrijd want het niveau in deze klasse is dusdanig hoog dat de meiden van Vivace zeker niet tot de favorieten behoren.
Dit is voor de Senioren tevens de afscheidswedstrijd omdat door studie e.d. de meeste meiden gaan stoppen en T.V. Vivace geen Senior Team meer zal hebben. Dit is voor iedereen die de afgelopen jaren bij dit team is betrokken geweest echt een eindpunt, samen hebben ze vele NK Plaatsen behaald als Team en ook vele mooie plaatsen waaronder ook podiumplaatsen.

T.V. Vivace kan nog nieuwe leden gebruiken, dus heeft u belangstelling, kom dan op dinsdagavond tussen 19.30 uur en 20,30 uur eens kijken op de trainingen. Mail naar TVVivace@kpnmail.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant