Afbeelding

Donkere Dagen Offensief op Goeree-Overflakkee van start

Actueel 241 keer gelezen

Dinsdagavond 10 oktober 2017 vond de startbijeenkomst voor het Donkere Dagen Seizoen 2017-2018 plaats in Het Diekhuus in Middelharnis. De avond stond in het teken van het thema 'verdachte situaties'. De bijeenkomst is het startsein van het Donkere Dagen Offensief, een gezamenlijke actie van buurtpreventieteams, politie en gemeente. De actie is bedoeld om inwoners bewust te maken van wat ze zelf kunnen doen op het gebied van inbraakpreventie.

Veel leden van de buurtpreventieteams op Goeree-Overflakkee woonden de bijeenkomst bij. Burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman sprak een openingswoord waarin ze het belang van buurtpreventie benadrukte: "Dankzij de vrijwillige inzet van leden van de buurtpreventie, krijgen inbrekers minder makkelijk de kans om hun slag te slaan."

Meer informatie
Kijk voor meer informatie en voor aanmelding als lid van een buurtpreventieteam op www.goeree-overflakkee.nl/buurtpreventie of neem contact op met het Klant Contact Centrum via het algemene telefoonnummer 14 0187. Meer informatie over de Week van de Veiligheid is te vinden op www.deweekvandeveiligheid.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant