Afbeelding

Roparunteams rennen voor Goeree-Overflakkee

Actueel 234 keer gelezen

Afgelopen Pinksterweekend namen Roparunteams 158 en 159 voor de 25e keer deel aan de Roparun, een bijzondere mijlpaal. Het nieuwe Roparunjaar starten ze, letterlijk en figuurlijk, in een nieuw jasje. De twee teams worden de komende jaren ondersteund door Eilandmarketing Goeree-Overflakkee. De teamnaam verandert daarmee in Goeree-Overflakkee Runners. De teams zullen volledig in de huisstijl van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' deelnemen aan de Roparun.

In Eilandmarketing Goeree-Overflakkee hebben de teams een partner gevonden die hen helpt om Goeree-Overflakkee sportief nog beter op de kaart te zetten. Inwoners van Goeree-Overflakkee leveren een topprestatie en samen met lokale bedrijven zorgen zij voor een mooie financiële bijdrage die ten goede komt aan mensen met kanker. Goeree-Overflakkee is daarvoor een prima trainingslocatie, je kunt hier fantastisch mooi hardlopen en fietsen. Steeds meer bedrijven voelen zich verbonden met de Roparun en dragen bij aan het doel. In totaal hebben de teams al meer dan 1 miljoen euro bijeengebracht.

Als startsein voor deze samenwerking oefenden wethouder Van der Vlugt, portefeuillehouder Eilandmarketing en twee deelnemers alvast voor de wisselmomenten.

Op de foto ziet u wethouder Van der Vlugt met Wilma Bolleman en Judith van Groningen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant