Afbeelding

Faalangst Toneel Geschiedenis

Actueel 222 keer gelezen

Lezing Kinderen en Faalangst

Op woensdagmorgen 4 oktober geeft Mireille Witte (Begeleidingspraktijk Top Talent) een workshop over Kinderen & Faalangst. Hoe help je je kind om zich te ontspannen voor een spreekbeurt of een wedstrijd? Hoe help je je kind om meer zelfvertrouwen te krijgen, zodat hij/zij de toets kan maken? In de workshop Faalangst worden de diverse vormen van faalangst en de eventuele oplossingen besproken aan de hand van aansprekende voorbeelden, onderbouwd met theorie. Bibliotheek Ouddorp, aanvang 10:00 uur, €10,00 p,/€9,00 voor bibliotheekleden. Aanmelden: www.leerenbeleef.nl of aan de balie in de Bibliotheek.


Toneelvoorstelling De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween…

Op vrijdagavond 13 oktober is acteur Eric Borias te gast in het Diekhuus met zijn voorstelling die gebaseerd is op het boek "De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween". De wonderlijke avonturen van de 100-jarige Allan Karlsson, die op zijn 100e verjaardag uit het raam van het bejaardenhuis stapt en op avontuur gaat zijn een aanrader! Aanvang 20:15 uur.


Avond van de Geschiedenis – Geluk

Oktober is traditiegetrouw de Maand van de Geschiedenis. Op Goeree-Overflakkee zijn er diverse activiteiten georganiseerd rondom dit thema "Een avondje Bert Haanstra".
Op woensdagavond 18 oktober worden in het Diekhuus in Middelharnis de oude films van Bert Haanstra vertoond. Van Fanfare tot Alleman en van Glas tot…….Het zal een feest van herkenning zijn! Aanvang 20:00 uur| €6,50 / €5,00 voor bibliotheekleden


Avond van de Geschiedenis met auteur Annegreet van Bergen

Annegreet van Bergen geeft op woensdagavond 25 oktober een lezing over haar boek "Gouden Jaren – geluk in de jaren 50 en 60". De Avond van de Geschiedenis is inmiddels een traditie op Goeree-Overflakkee die je niet mag missen! Het Rondeel, Middelharnis, aanvang 20:00 uur, €7,50

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant